Treenaajat harjoittelevat.

Alkeiskurssi alkaa 4.3.2017

Turun Historiallisen Miekkailun Seura ry aloittaa historiallisen miekkailun alkeiskurssin lauantaina 4.3 klo 12.00. Paikkana on Aninkaisten koulutalon G-sali, jonka sisäänkäynti on Parkin kentän laidalla olevista lasiovista.

Ensimmäinen treenikerta on ilmainen esittely, jonka jälkeen voi päättää haluaako osallistua alkeiskurssille.

Alkeiskurssi treenaa torstaisin ja lauantaisin tuossa samassa salissa. Torstaisin treenataan 19.30–21.00 ja lauantaisin 12:00–13:30. Alkeiskurssin hinta on 60€ (opiskelijat 50€). Kurssi sisältää 15 treenikertaa, ja viimeinen treenikerta on 29.4.

Alkeiskurssin aikana opetellaan historiallisen miekkailun perusteita: Aloitamme oikeasta asennosta ja liikkumisesta edeten aseellisiin pariharjoituksiin. Opettelemme aseettomien tekniikoiden perusteita, rondel-tikarin käyttöä ja pitkämiekkatekniikoita. Kurssin tavoitteena on antaa harjoittelijalle perustiedot ja -taidot historiallisesta miekkailusta. Alkeiskurssin jälkeen on mahdollista päästä harjoittelemaan myös muiden historiallisten aseiden käyttöä. Seuramme harjoittelee muun muassa rapiirilla, yhdenkäden miekkalla ja kupurakilvellä, keihäällä ja varsikirveellä.

Alkeiskurssille treeniasuksi sopii valkoinen (mielellään kuvaton ja tekstitön) t-paita, tummat treenihousut ja sisäkengät (Liikuntavirasto ei salli mustapohjaisia kenkiä koulujen liikuntasaleihin). Mukaan kannattaa ottaa myös vesipullo.

Ilmoittautua voi alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia: info@thms.fi

Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla: info@thms.fi

Tervetuloa!